Croatian(HR)English (United Kingdom)
12/12/2018 GENERAL ASSEMBLY
Pozivamo vas na Godišnju skupštinu HDIR-a koja će se održati u srijedu 12.12.2018. g. na Institutu Ruđer Bošković u dvorani III. krila s početkom u 13 sati.

 

Tom prigodom predavanja će održati autori dva postera nagrađena na „HDIR-5: Translating Science to Medicine – Targets and Therapeutics" – Petoj konferenciji HDIR-a s međunarodnim sudjelovanjem (8.-10.11.2018., Zagreb):


  • prof. dr. sc. Janoš Terzić , Medicinski fakultet, Split

poster Korać Prlić i sur. "Stat3 signaling is essential for bladder cancer progression"


  • doc. dr. sc. Petar Ozretić, Institut Ruđer Bošković, Zagreb

poster Ozretić i sur. "Interaction of microRNA molecules and Hedgehog-GLI signaling pathway genes in high-grade serous ovarian cancer"

 

Nakon predavanja održat će se Godišnja skupština HDIR-a.

Read more...
 
"HDIR-5: TRANSLATING SCIENCE TO MEDICINE - TARGETS AND THERAPEUTICS" - THE 5TH MEETING WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION, NOVEMBER 8-10, 2018

HDIR5_banner

 

 

 

 

 

 

 

We are pleased to inform you about the "HDIR-5: Translating Science to Medicine - Targets and Therapeutics" - The 5th Meeting with International Participation, which will be held on November 8-10, 2018 in Hotel International, Zagreb, Croatia.

Read more...
 
01/10/2018 INTRODUCTION TO MOLECULAR MODELING WORKSHOP
Cilj radionice je upoznati istraživače koji u svom radu koriste eksperimentalne metode s komplementarnim in silico metodama molekulskog modeliranja (MM), posebice s njihovom primjenom u istraživanju molekularnih osnova bolesti.
Read more...
 
11/12/2017 GENERAL ASSEMBLY
spodujePozivamo vas na Godišnju skupštinu HDIR-a koja će se održati u ponedjeljak 11.12.2017. g. na Institutu Ruđer Bošković u dvorani I. krila s početkom u 14 sati.

 

Tom prigodom predavanje pod nazivom "Novosti u epidemiologiji, dijagnostici i terapiji melanoma" održati će prim. Sanja Poduje, dr. med. iz Klinike za kožne i spolne bolesti i Referentnog centra za melanom, KBC Sestre milosrdnice, Zagreb.


Nakon predavanja održat će se Godišnja skupština HDIR-a.

Read more...
 
24/11/2017 INTRODUCTION TO MOLECULAR MODELING WORKSHOP
Cilj radionice bio je upoznati istraživače čiji se rad temelji na in vitro i in vivo eksperimentalnim pristupima, s komplementarnim in silico metodama molekulskog modeliranja (MM), i njihovom primjenom u istraživanju, posebice raka.
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Page 1 of 4