Croatian(HR)English (United Kingdom)
09/06/2011 GUEST LECTURE

soucekGostujući predavač: akdemik Branko Souček, IRIS, Bari, Italija

 Naziv predavanja: "Genius+ protiv raka u stanici, mozgu, pameti; i u Svijetu - Novi život i rad"  

 
15/12/2010 GUEST LECTURE

stojanovicGostujući predavač: Nikolina Stojanović, dipl.ing., Laboratorij za genotoksične agense, Zavod za molekularnu biologiju, Institut "Ruđer Bošković", Zagreb

- dobitnica nagrade za najbolji poster na HDIR-1 - Prvoj konferenciji s međunarodnim sudjelovanjem

Naziv predavanja: "Overexpression of Integrin alpha-v beta-3 in Tongue Squamous Carcinoma Cells (CAL27) Inhibits Migration and Confers Resistance to Several Antitumor Drugs"

 
HDIR-1 - Prva konferencija s međunarodnim sudjelovanjem: “Od bazičnih istraživanja do klinike”

hdir1

11.11.2010.g. na Institutu "Ruđer Bošković" održana je HDIR-1 - Prva konferencija s međunarodnim sudjelovanjem: "Od bazičnih istraživanja do klinike" u organizaciji Hrvatskog društva za istraživanje raka. Konferencija je uspjela okupiti izuzetne predavače iz Hrvatske i Europe a prikazano je i preko 50 postera. Prisustvovalo je ukupno 175 osoba čime je interes za konferenciju premašio sva naša očekivanja, što nam je dobar motiv i smjernica za planiranje slijedeće konferencije koja bi se trebala održati za dvije godine.

 

Zahvaljujemo svim sudionicima na sudjelovanju a dipl.ing. Nikolini Stojanović čestitamo na osvojenoj nagradi za najbolji poster pod naslovom "Overexpression of Integrin alpha-v beta-3 in Tongue Squamous Carcinoma Cells (CAL27) Inhibits Migration and Confers Resistance to Several Antitumor Drugs".

Fotogalerija
 
30/09/2010 GENERAL ASSEMBLY

vrbanecGostujući predavač: prof. dr. sc. Damir Vrbanec, Zavod za internističku onkologiju, KBC Zagreb, Zagreb

Naziv predavanja: "Hormonska terapija raka dojke"

 
11.02.2009. Dodjela Terry Fox Run donacije

tfr_donacija

Organizatori humanitarne akcije Terry Fox Run – MPG agencija, Veleposlanstvo Kanade, Hrvatska liga protiv raka, Zagrebački holding i hotel The Regent Esplanade – na konferenciji za novinare, održanoj 11. veljače u prostorijama Instituta Ruđer Bošković, uručili su donaciju u iznosu od 500.000 kuna dr. sc. Sonji Levant iz Zavoda za molekularnu medicinu IRB-a za potrebe unaprjeđenja liječenja raka dojke i jajnika u žena kod kojih postoji nasljedna sklonost.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 5 of 5